VENEZIA NAARDEN

VENEZIA NAARDEN Bekend om haar grote porties!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 770 beoordelingen
16 feb 2020 om 22:20 Zoals wij gewend zijn weer prima in orde!
13 feb 2020 om 21:10 Uitstekende kwaliteit pizza, mooi dunne korst, precies goed afgebakken.
11 feb 2020 om 20:55 Lekker snel bezorgd!!
5 feb 2020 om 8:19 Snelle bezorging en goed eten.
2 feb 2020 om 12:11 Altijd weer even lekker shoarma is zeau lekker!!! De kleine broodjes met kruidenboter zijn top, pizza
31 jan 2020 om 22:35 We bestellen hier vaker en eigenlijk zijn we altijd tevreden. Vandaag moesten we langer wachten dan normaal. Helaas waren de pizza’s ook niet zo lekker als anders. Minder smaak, minder zout ook? Hopelijk smaken ze de volgende keer weer als vanouds!
30 jan 2020 om 21:54 Bezorging was iets later dan verwacht. Maar de spare-ribs waren er niet minder om! Heerlijk weer!
26 jan 2020 om 12:27 Geen vers deeg gebruikt ondanks aangegeven op de bestelling
23 jan 2020 om 17:15 Waren te laat en belde op toen werd er verteld hij is al 10 min geleden weg gegaan terwijl het 2 min afstand is beetje jammer dat dat altijd gezegd word en eten was niet meer warm
20 jan 2020 om 20:55 Was weer top. Maar graag wil ik even een opmerking plaatsen op een vorige review.ingrid Westerveld heeft hier ook besteld zie review. 18.30 heeft ze besteld ,18.45 gebeld dat de pizza er nog niet dan ook niet bij mij 30/45 min normaal bezorgtijden .